Bulvár

Szerb és magyar embercsempészt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében

Szerb és magyar embercsempészt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében

2012. október 18., csütörtök
Szerb és magyar embercsempészt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében

Egy szerb és egy magyar állampolgárságú embercsempészt és tizenkilenc határsértőt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Jászai Linda

elmondta, a járőrök lakossági bejelentés alapján Szőregen szerda délután állítottak meg egy szerb sofőrt, aki igazolta ugyan magát a szükséges okmányokkal, de arra már nem tudott választ adni, hogy hova szállítja a járművének utasterében megbújó tizenkét pakisztáni és négy afgán állampolgárt. Az illegális migránsok ellen idegenrendészeti, a sofőrrel szemben pedig - embercsempészés megalapozott gyanúja miatt - büntetőeljárás indult – közölte a hadnagy. Egy magyar embercsempész is rendőrkézre került szerda este: a rendőrök három koszovói állampolgárt találtak az autójában Ásotthalom külterületén. A férfit embercsempészés gyanúja miatt előállították, a három határsértővel szemben pedig idegenrendészeti eljárás indult - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.