Jó arcokat keres a SZEGEDma: Csatordai Petra

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Építész szeretne lenni a mindszenti Csatordai Petra, aki Szegeden tanul. A családjukban van, aki építészettel foglalkozik, ezért is választotta a Vedres István Szakközépiskolát. A tizenöt esztendős lány szabadidejében nagyon sokat rajzol, filmeket néz, vagy a barátaival szervez programokat. Petra a horrorfilmeket szereti a legjobban, de olykor vígjátékokat is megnéz. Kedvenc rendezője nincs, de a színészek közül Johnny Depp az egyik kedvence.

Suli után gyakran kiül barátaival a Széchenyi tér egyik padjára, de mindennap hazajár, így az iskolán kívül sok időt nem tölt Szegeden. Bulizni vagy épp beülni egy-egy hangulatos helyre inkább mindszenti barátaival szokott. A rock és alternatív zenét szereti Petra, s több olyan kedvence is van, akik még nem túlságosan ismertek.

Az internetet filmnézésre, zenehallgatásra és a Facebookozásra használja a tizenöt esztendős középiskolás, híreket egyáltalán nem olvas. A közösségi oldalra igaz minden nap benéz, de nem tölt túl sok időt azzal, hogy ismerősei idővonalát böngéssze.

Default thumbnail
Előző sztori

Politológusok: Orbán saját táborához szólt, Bajnai visszatért

Következő sztori

Éjszakai tüntetés a mórahalmi rendőrség előtt a gyilkos románok miatt + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek