ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Csatordai Petra

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Csatordai Petra

2012. október 24., szerda
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Csatordai Petra

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Építész szeretne lenni a mindszenti

Csatordai Petra

, aki Szegeden tanul. A családjukban van, aki építészettel foglalkozik, ezért is választotta a Vedres István Szakközépiskolát. A tizenöt esztendős lány szabadidejében nagyon sokat rajzol, filmeket néz, vagy a barátaival szervez programokat. Petra a horrorfilmeket szereti a legjobban, de olykor vígjátékokat is megnéz. Kedvenc rendezője nincs, de a színészek közül

Johnny Depp

az egyik kedvence. Suli után gyakran kiül barátaival a Széchenyi tér egyik padjára, de mindennap hazajár, így az iskolán kívül sok időt nem tölt Szegeden. Bulizni vagy épp beülni egy-egy hangulatos helyre inkább mindszenti barátaival szokott. A rock és alternatív zenét szereti Petra, s több olyan kedvence is van, akik még nem túlságosan ismertek. Az internetet filmnézésre, zenehallgatásra és a Facebookozásra használja a tizenöt esztendős középiskolás, híreket egyáltalán nem olvas. A közösségi oldalra igaz minden nap benéz, de nem tölt túl sok időt azzal, hogy ismerősei idővonalát böngéssze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.