Sport

Úszás: Olasz Annának véget ért a nyíltvízi Eb

Úszás: Olasz Annának véget ért a nyíltvízi Eb

2012. szeptember 13., csütörtök
Úszás: Olasz Annának véget ért a nyíltvízi Eb

A kedvezőtlenre fordult időjárás miatt csütörtökről péntekre halasztották a nyíltvízi úszók olaszországi Európa-bajnokságának 5 kilométeres csapatversenyét, amelytől sérülés miatt visszalépett a magyar trió.

A hatalmas hullámok miatt versenyzésre alkalmatlanná vált helyszínen - a Ligur-tenger és a Tirrén-tenger találkozásánál fekvő Piombinóban - az eredendően pihenőnapnak kijelölt péntek délelőttjén, 10 órakor vágnak neki a távnak a háromfős vegyescsapatok - tudatta az MTI-vel a kontinentális szövetség, a LEN, miután szakemberei konzultáltak az Eb szervezőivel és az érintett nemzetek képviselőivel. A viadal további programjában nincs változás, vagyis - hacsak az időjárás nem szól ismét közbe - szombaton rendezik meg a nők és a férfiak 5, vasárnap pedig 25 kilométeres egyéni versenyeit. A csapatversenyben eredetileg nevezték a magyar együttest is, ám a női csapattag, a Toyota T-Max SZUE versenyzője,

Olasz Anna

ütést kapott a fülére a 10 km-es szám szerdai versenye közben - ahol végül 8. helyen ért célba -, megsérült a dobhártyája, s két hét kényszerpihenő vár rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.