Bulvár

Camp Pannonia - teltház Afganisztánban + FOTÓK

Camp Pannonia - teltház Afganisztánban + FOTÓK

2012. szeptember 12., szerda
Camp Pannonia - teltház Afganisztánban + FOTÓK

Zsúfolásig megtelt Afganisztánban az MH Tartományi Újjáépítési Csoport tábora. Kétnapi utazás után energiával telve megérkezett a PRT-13 állománya, hogy felváltsa a zömében az MH 5. Bocskai István Lövészdandár katonáiból álló kontingenst.

Mielőtt azonban a PRT-12 hazatérne, van még egy fontos feladata: át kell adnia a fél év alatt szerzett tapasztalatokat az újonnan érkezetteknek. Éppen ezért az új váltás számára az első napok elméleti előadások hallgatásával telnek. Megismerkedhetnek többek között a táborélettel kapcsolatos rendszabályokkal, Baghlan tartomány biztonsági helyzetével, a különböző részlegek alaprendeltetésével és feladataival, valamint az eddigi elvégzett CIMIC projektekkel is. Az igazi munka azonban akkor kezdődik majd, amikor napok múlva aláírják az átadás-átvételi jegyzőkönyveket és a PRT-12 elbúcsúztatott állományával a helikopterek elrepülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.