Sport

A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Zana Dávid

A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Zana Dávid

2012. szeptember 19., szerda
A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Zana Dávid

Új sorozatunkban hétről hétre bemutatunk a SZEOL SC kötelékeiből egy-egy játékost, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott az utánpótlás-bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Az idény negyedik hetében a SZEOL-Tisza Volán SC U13/B-s csapatában a hétvégi bajnoki és egy hétközi mérkőzésen a 11 esztendős

Zana Dávid

összesen öt gólt rúgott.

– Védekező középpályásként szórod a gólokat, összesességében már kilencnél tartasz. Miben rejlik a góllövés tudománya?

– A társaimtól nagyon jó passzokat kapok, és higgadt vagyok a helyzetkihasználásnál. A mi csapatunkban nagyon sokat passzolunk, bárki odaérhet a kapu elé.

– Első helyen álltok a bajnokságban, hogy érzed, megtartjátok ezt a pozíciót?

– Egyre jobban fejlődik a csapat, sok a jó focista és

Bandi bácsi

, az edzőnk is nagyon odafigyel ránk. Élvezzük, hogy végre igazi bajnokságban játszhatunk, mindent megteszünk, hogy megnyerjük.

– Távolabbi terveitek?

Zana Dávid

Született: Szeged, 2001. május 8. Hatévesen kezdett focizni a Tisza Volán SC-ben, Molnárné Csacsa néni ovis csapatában. Iskola: Tabán Általános Iskola 5.b osztály Edzője: Lednitzky András

– Egy év múlva már az országos I. osztályú bajnokságban fog játszani a korosztályunk. Fradi, Vasas, Újpest, Debrecen lesz az ellenfelünk, azokat a meccseket már nagyon várjuk!

– Kitűnő tanuló vagy az iskolában. Mi szeretnél lenni?

– Mindenképpen szeretnék a középiskola után is tovább tanulni, de hogyha nem focista leszek, akkor még nem tudom, hogy mit választok.

– És ha „össszejön” a foci?

– Akkor nagyon remélem, hogy válogatott leszek, és akár Barcelonáig is eljutok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.