Labdarúgás: a második félidőben felmorzsolta az Algyő a Tápét

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pataki mesterhármasával egy szorosabb első félidő után maga alá gyűrte a Tápét az Algyő, és 6-2 arányban húzta be a felkészülési mérkőzést szombat délelőtt.

Az első játékrész szoros küzdelmet hozott, mindkét oldalon adódtak helyzetek, de már itt látszott, hogy az Algyő javára billen a kapura veszélyes támadások aránya. A második játékrészben aztán mind játékban, mind pedig kihasznált helyzetek tekintetében jobbnak bizonyult a hazai gárda, ekkor már helyzeteinek 80 százalékát értékesítette Takács Zoltán csapapata. A gólszerzésben jeleskedett az Ásotthalomtól igazolt, az UTC NB I-es futsalcsapatában is vitézkedő Pataki Sándor.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Algyő – Tápé 6-2 (1-1)
Algyő: Szűcs – Koza, Gábor, Gonda, Daróczi, Takács R., Balogh N., Pataki, Orosházi, Hegedűs, Bogdán. Cserék: Udvary, Makai, Sebők, Kiss. Vezetőedző: Takács Zoltán.
Tápé: Erdei – Juhász, Cseh, Szélpál, Török, Németh, Márki, Pöszmet, Kárász, K. Tóth, Jerney. Cserék: Kispéter, Kecskés, Bubori. Vezetőedző: Paksi Péter.
Gólszerzők: Pataki 3, Bogdán, Hegedűs, Sebők, ill. Pöszmet 2.

Takács Zoltán: “Még két hét van a rajtig, sok mindenben kell még javítanunk a játékunkban, főként a támadás befejezésben kell eredményesebbnek lennünk. Egyébként a felkészülés időszakának megfelelő állapotban vagyunk.”

Paksi Péter: “A felkészülés közepén tartunk, még formálódik csapatunk, fognak még érkezni hozzánk játékosok. Az első félidei játékban voltak bíztató megmozdulások.”

Előző sztori

Olimpia: Deák Nagy kiesett, Varga és Hirling 11. lett + FOTÓK

Következő sztori

Labdarúgás: sima mórahalmi ötös Mindszenten