Közélet

Fürdőzésre invitál Szegeden is a Strandok Éjszakája

Fürdőzésre invitál Szegeden is a Strandok Éjszakája

2012. augusztus 3., péntek
Fürdőzésre invitál Szegeden is a Strandok Éjszakája

Augusztus 10-én, a Magyar Fürdőszövetség által szervezett Strandok éjszakáján a hazai gyógy-, élmény-, és strandfürdők immár harmadik alkalommal várják vendégeiket éjszakába nyúló nyitva tartással és változatos programokkal.

Az esemény évről-évre legalább 50 ezer embert mozgat meg a Strandok éjszakája napján a program keretében. A Magyar Fürdőszövetség célja a rendezvénnyel, hogy népszerűsítsük a fürdőkkel közösen a hazai fürdőket, strandokat és felhívjuk a figyelmet a nyári időszakban a biztonságos fürdőzésre és a fürdők által előírt szabályok betartására a balesetek megelőzésének érdekében. A kezdeményezésünkre jelentkezett fürdők az eseményre éjszakai nyitva tartással, színes és változatos programokkal készülnek, így a Strandok éjszakája a hazai fürdők legnagyobb nyári együttműködéseként valósul meg.

2012-ben 36 magyarországi gyógy-, élmény-, és strandfürdő csatlakozott a Strandok éjszakájához:

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő – Szeged

Aquarius Élmény- és Parkfürdő – Nyíregyháza Aquaworld Élményfürdő – Budapest Barlangfürdő - Miskolctapolca Bogácsi Termálfürdő – Bogács Borbála Fürdő – Algyő Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum – Bükfürdő Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont – Cegléd Diási Játékstrand – Gyenesdiás Egri Termál és Strandfürdő - Eger Gyógy- és Strandfürdő – Tiszaújváros Gyöngyösi Uszoda és Termálfürdő – Gyöngyös Hertelendi Termálfürdő és Strand – Magyarhertelend Hungarospa - Hajdúszoboszló Hunguest Hotel Helios - Hévíz Kispesti Uszoda – Budapest Komáromi Gyógyfürdő – Komárom Leányfalu Termálfürdő - Leányfalu Nagyatádi Termál Strandfürdő – Nagyatád Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő - Nagykáta Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park és Élményfürdő Palatinus Strandfürdő – Budapest Püspökladányi Gyógyfürdő Kft. - Püspökladány Sárvári Gyógyfürdő – Sárvár Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő – Mórahalom Szentesi Üdülőközpont - Szentes Tisza-parti Termálfürdő – Tiszakécske Városi Gyógy- és Strandfürdő - Csongrád Városi Gyógyvizű Strandfürdő - Karcag Városi Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat – Dévaványa

Városi Sportuszoda – Szeged

Városi Szabadidőközpont - Százhalombatta Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont – Szentendre Vulkán Gyógy- és Élményfürdő - Celldömölk Wesselényi Strand – Balatonalmádi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő – Mezőkövesd A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint

a Magyar Fürdőszövetség

honlapján és Facebook oldalán www.facebook.com/Csobbanj olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.