ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bakos Botond

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bakos Botond

2012. július 24., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bakos Botond

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Májusban kezdett el gördeszkázni a tizennégy esztendős

Bakos Botond

, így már túl van néhány nagyobb esésen, de szerencsére csontja még nem tört. A szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola diákja korábban biciklizett, motorozott és más sportokban is kipróbálta magát, s úgy érezte a deszkázást sem hagyhatja ki a sorból. Nagyon szereti Szegedet, sok helyen volt már nyaralni, számtalan várost látott, de nem költözne el innen. Családjával Horvátországba szoktak járni nyaralni, idén pedig Tunéziában voltak, de nagyon várta már, hogy ismét itthon legyen. Fiatal kora ellenére határozott tervei vannak, érettségi után külföldön szeretne dolgozni a vendéglátás területén. Korábban autószerelő szeretett volna lenni, mint édesapja, de miután besegített neki, rájött, hogy ez a szakma nem neki való. Hosszabb távú elképzelése, hogy pár évet eltölt Angliában, majd hazajön, és pizzériát nyit. Ha zene, akkor Botondnak a house a kedvence, saját maga is kever zenéket számítógépen. Szerinte sok a DJ Szegeden, így nem gondolkodott azon, hogy komolyabban foglalkozna ezzel, megmaradt hobbi szinten. Viszonylag sokat lóg a neten, a Facebookon keresztül csetel barátaival, zenét hallgat, vagy épp filmet néz online oldalakon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.