Sport

Horgászversenyt rendeznek a Lencsés-tavon

Horgászversenyt rendeznek a Lencsés-tavon

2012. július 13., péntek
Horgászversenyt rendeznek a Lencsés-tavon

Horgászokat várnak a Lencsés-tóra vasárnap reggel a Szőke Tisza Kupára. A versenyre háromfős csapatok jelentkezhetnek, a legnagyobb és legtöbb halat fogó nevezőket díjakkal jutalmazzák.

A Szőke Tisza Kupán mérhetik össze tudásukat és ügyességüket a horgászok vasárnap a Lencsés-tavon. Reggel hat órakor kezdődik a gyülekezés, majd 8-tól délután négyig kell megfogni a legszebb halakat. Díjban a három legtöbb halat fogott csapat kaphat, valamint az, aki a legnagyobb állatot húzza ki a vízből. Összesen 15 csapat nevezésére számítanak a szervezők. A versenyre háromfős csapatokat várnak, akik maximum 2 darab feeder botot és botonként csak egy horgot használhatnak. Az alapozó etetés időtartama alatt etetőbóját is lehet használni, melyet a verseny kezdetét jelző dudaszóig ki kell venni. Az értékelésre minden kifogott hal beleszámít, amellyel kíméletesen kell bánni, és a mérlegelésig életben kell tartani, hogy utána visszahelyezhessék. Minden horgásznak lehet egy segítője is, ő azonban nem etethet, nem csalizhat, nem horgászhat, és nem szákolhatja meg a versenyző halát. Jelentkezni személyesen a Szőke Tisza Horgász Egyesületnél (Szeged, Felső Tisza part 19-20.), telefonon pedig

Patkó Tamásnál

(20/4825511) és

Dett Gábornál

(30/9255323) lehet. A részletekért tekintse meg

a rendezvény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.