Közélet

Új kedvezményt kapnak a Mars téri piacon a kiskereskedők

Új kedvezményt kapnak a Mars téri piacon a kiskereskedők

2012. június 21., csütörtök
Új kedvezményt kapnak a Mars téri piacon a kiskereskedők

A Szegedi Vásár és Piac Kft. döntésének értelmében június 25-étől a hét négy napján ingyen pakolhatnak ki negyedasztalnyi területre azok az őstermelők, akik nagyon kevés áruval érkeznek.

Erdei Pétert

ügyvezető szerdán arról tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t: azoknak a kistermelőknek szeretnénk kedvezni, akik jellemzően elenyésző mennyiségben hoznak ki a piacra saját maguk által termelt árut. "Ők általában az idősebb korosztályból kerülnek ki, és mindig negyedasztalnyi helyet kérnek. Ekkora helyet kívánunk biztosítani nekik ingyenesen a Nagycsarnok területén minden hétfőn, kedden és csütörtökön, valamint vasárnap is. Jelenleg a negyed asztalhely ára bruttó 300 forint, amit a legtöbb esetben éppen hogy csak ki tudnak árulni kis portékájukból. Ezért próbálunk számukra egy kis segítséget adni, és bízunk abban, hogy amint ezt a vásárlók is megtapasztalják, akkor már nemcsak a nagy piaci időszakban jönnek többen, hanem a már előbb említett napokon is" - magyarázta a döntés hátterét a piac vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.