Közélet

Vadnyugat és Róka Rudi a Mesebárka fedélzetén

Vadnyugat és Róka Rudi a Mesebárka fedélzetén

2012. május 22., kedd
Vadnyugat és Róka Rudi a Mesebárka fedélzetén

Csütörtökön Róka Rudival, pénteken pedig Cowboyokkal fut ki a Mesebárka. A Danuvia Sétahajó hetente kétszer várja előadásokkal a családokat.

Az IH Rendezvényközpont szervezésében kifutó Mesebárka május 24-től heti rendszerességgel indul útjára a Tiszán, a Danuvia sétahajón. A kellemes egy órás hajókázást 30-40 perces gyerekműsor színesíti, biztosítva így az egész család gondtalan kikapcsolódását. Ezalatt a hajó úton van, déli irányba indul el le egészen a Boszorkány-szigetig, majd megfordul, felmegy a Bertalan hídig, és vissza a kikötőbe. A program elején lehetőség van a hajó két szintjét bejárni, ismerkedni a fedélzettel, nézni a folyó két partján látható nevezetességeket, majd az indulás után 15-20 perccel elkezdődik a gyerekműsor a hajó földszintjén. A műsor fedett helyen van, a programot az esős idő sem zavarja!

A programok:

Május 24., csütörtök, 10.00 óra Róka Rudi házat épít: a Szegedi Miniszínház zenés mesejátéka

Új ház áll a nyúl kertjében. Miután a nyúl a gyerekek segítségével megtanul illendően köszönni és bemutatkozni, Tóbiás mester közbenjárásával nyomozni kezd. Vajon kié a ház? Róka Rudi a tettes, és a farkas segítségével be is akar költözni, a nyuszit pedig vacsorának szánja. A háznak azonban más lakója is van, Torontál a „szörnyűséges szörnyeteg”. Vagy nem is? Tóbiás mester tesz rendet a zűrzavarban, és a végén mindenki megkapja a magáét.

Május 25., péntek 17 óra Vigyázat, Vadnyugat! - a Szegedi Miniszínház zenés komédiája

A vadnyugaton járunk. Egy békés kisvárosban, ahol nyugodtan zajlik az élet. Azonban egy nap megjelenik JackJoe a munkanélküli vállalkozó előadóművész, aki a szórakoztató-ipart űzte, míg tönkre nem ment. Elkeseredésében nem lát más kiutat, mint a bűnözést, vagyis a rablást, amit pont eme kis városban gyakorol. Csakhogy ezt már a helyi Sheriff sem hagyhatja szó nélkül. Ám JackJoe bebizonyítja a Sheriffnek, hogy tényleg csak kényszerből lett rabló. A Sheriff úgy dönt, megbízik benne, és ráadásul kinevezi sheriff-helyettessé. Hősünk nem szívesen vállalja el a feladatot, ám a komancsok „vendégszeretete” helyett mégis ezt választja. A munka nincs ínyére, így a nagy semmittevésben összetalálkozik élete szerelmével, Préri Mary-vel, aki épp akkor érkezik a városba. Azonnal egymásba szeretnek, de JackJoe nem tudja, hogyan udvaroljon a hölgynek. A Sheriff segítségét kéri. Nőnek öltözés? A jó ügy érdekében? Vajon a Sheriff hajlandó lesz megtenni ezt egy munkanélküli rablóért? És vajon Préri Mary miért kérdezősködik annyit? Ez is kiderül a komédia végén. Sok helyzetkomikummal és egy kis Morricone zenével. A hajó pontosan a meghirdetett időpontban indul el a kikötőből, a szervezők kérik, hogy mindenki időben érkezzen! A részletekért tekintse meg

a plakátot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.