Sport

Labdarúgás: baktói bravúr az éllovas Gyálarét ellen + FOTÓK

Labdarúgás: baktói bravúr az éllovas Gyálarét ellen + FOTÓK

2012. április 9., hétfő
Labdarúgás: baktói bravúr az éllovas Gyálarét ellen + FOTÓK

Meglepetés született a megyei III. osztály Homokháti csoportjában: a listavezető húsvétvasárnap elveszítette hazai veretlenségét, a Baktó-Petőfitelep Gyálaréten tudott diadalmaskodni.

Kicsit megtorpant a bajnokesélyes a megyei III. osztály Homokháti csoportban. A Gyálarét LSC a 20. fordulóban odahaza végzett 2-2-re az Öttömös ellen, majd a következő játéknapon szintén hazai környezetben maradt alul a Baktó-Petőfiteleppel szemben. Az első helyezett együttesnek ebben a pontvadászatban ez mindössze a második veresége volt, a gyálaréti pályát pedig első alkalommal vették be. Ami a vendégeket illeti, fantasztikus feltámadásnak lehettünk tanúi, hiszen az egy héttel korábbi, a Mórahalom II. otthonában begyűjtött 7-2-es zakót követően tudtak talpra állni Pálinkó Attiláék. A küzdelmes találkozón

Czomba Gergő

a 7. percben szerzett vezetést a vendégeknek, erre a 21. percben

Virág István

tudott válaszolni. Ekkor már emberelőnyben futballozott a favorit, mivel a 19. percben

Batki Gergelyt

kiállította a játékvezető. Az első félidőben ennek ellenére sem változott már az állás, a fordulást követően az 59. percben azonban

Kozák András

megszerezte a látogatók győztes találatát a szegedi derbin. A végjátékban tíz emberrel is hősiesen védekező Baktó-Petőfitelep ezzel visszavágott a Gyálarétnek az őszi 4-1-es vereségért is. A tabellát továbbra is magabiztosan vezeti az 50 pontos Gyálarét a 43 pontos Algyő II., valamint a Mórahalom II. (41) és a Baktó-Petőfitelep (40) előtt.

A megyei III. osztály Homokháti csoport 21. fordulójában:

Gyálarét LSC - Baktó-Petőfitelep 1-2 (1-1).

Gyálarét, 100 néző, vezette: Rácz László.

Gyálarét:

Molnár A. - Szőri Zs., Illés A., Zahorán A., Vér T., Antal I., Csala P., Magony T. (Kővári Z.), Barna G. (Vígh J.), Rácz Z., Virág I. Edző: Badényi János.

Baktó-Petőfitelep:

Kertész N. - Szalma-Baksi L., Kratochwill R., Kiss Sz., Czomba G., Kozák A., Pálinkó A. (Lengyel Z.), Sávai Z., Tranger Zs. (Szatmári T.), Batki G., Vincze G. Játékos-edző: Pálinkó Attila.

Gólszerzők:

Virág I. (21'), illetve Czomba G. (7'), Kozák A. (59')

Kiállítva:

Batki G. (19')

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.