Sport

Hátország: nem bírt a Szolnokkal a SZEOL-Szeged 2011

Hátország: nem bírt a Szolnokkal a SZEOL-Szeged 2011

2012. április 17., kedd
Hátország: nem bírt a Szolnokkal a SZEOL-Szeged 2011

Hágelmann Endre legényei vereséget szenvedtek, Bellán János tanítványai döntetlenre végeztek idegenben a kiemelt II. osztályban.

Szombaton Szolnokon léptek pályára a SZEOL-Szeged 2011 korosztályos együttesei a kiemelt II. osztályú bajnokság Dél-Keleti csoportjában. Az U19-esek meccsén az első félidőben a szegediek végig mezőnyfölényben játszottak, de a támadójátékuk ötlettelen, erőtlen és pontatlan volt. A középpályások néhány távoli átlövési kísérlete és pontrúgások révén két Báló R.-fejes jelentett veszélyt a szolnoki kapura. A hazaiak első támadása pedig azonnal gólt hozott,

Báló M.

egy előreívelt labdát nem tudott lekezelni, majd a kapusára várt, közben

Kiss P.

megelőzte, elvitte a kiinduló

Horváth

kapus mellett, és az üres kapuba gurított; 1-0. A szokásos szegedi félidei cserék (ezúttal négyet számolhattunk) után az 53. percben a frissen beállt

Németh R.

mögé indították a bal oldali támadásukat a szolnokiak, és az elalvó védő kíséretében

Gazdag Gy.

kapura vezette a labdát, majd a hosszú sarokba vágta; 2-0. El is dőlt a mérkőzés, a vendégek hitetlenül és egymással foglalkozva, tűz és akarat nélkül fociztak tovább, látszott, hogy legszívesebben már a buszon lennének hazafelé! Az első félidei mezőnyfölényüket nyomasztó szolnoki fölény váltotta. További cserékkel próbálkozott a szegedi edző, de ez sem segített. Szinte nevetséges hibák után a 70. percben háromra növelte előnyét a hazai csapat. Egy bal oldali bedobás után a

Nagy Á.

és

Bálint D.

is elvétette a labdát a tizenhatoson belül,

Annus Á.-nak

még lefordulni is volt ideje, és 6 méterről bebombázta a kapuba; 3-0. A mérkőzés összképe alapján, a szegediek második félidőben nyújtott hihetetlen gyenge játéka miatt teljesen reális eredmény született! Az U17-esek találkozóján nem esett gól. Az U17-es II. osztályú bajnokság Dél-Keleti csoportjában a 28 pontos SZEOL-Szeged 2011 jelenleg nyolcadik, míg a 24 pontos SZEOL-Tisza Volán SC (mely hétvégén otthon kapott ki 3-0-ra a Grosics Akadémia A-tól) a kilencedik. Az U19-es mezőnyben 39 ponttal a második a SZEOL-Tisza Volán SC (a hétvégén 0-0-t játszottak a Grosics Akadémia A-val), míg a SZEOL-Szeged 2011 19 ponttal tarsolyában a tizedik.

Kiemelt II. osztályú U19-es bajnokság Dél-Keleti csoport 20. forduló:

Szolnoki MÁV Utánpótlás FC - SZEOL-Szeged 2011 3-0 (1-0).

Szolnok, vezette: Bathó Vendel.

Szolnok:

Ladányi P. - Koós M. (Jánosi D. 69'), Kállai R., Szeberényi D., Bali I. - Gazdag Gy. (Gellért O. 65') - Demeter V. (Szirom V. 78'), Kiss P. (Drobnyik 78'), Csajbók A., André M. - Annus Á. Edző: Horváth Csaba.

SZEOL-Szeged 2011:

Horváth Cs. - Báló M., Nagy Á., Horváth-Harmat G., Kertész B. (Németh R. 46') - Báló R. (Bálint D. 46') - Busa B., Szalma G. (Törköly T. 46'), Nagypál P. (Kiss Á. 46') - Varga R. (Bakai P. 60'), Bagi T. (Papp D. 65'). Edző: Hágelmann Endre.

Gólszerzők:

Kiss P. (40'), Gazdag Gy. (53'), Annus Á. (70')

Jók:

Csajbók A., Kállai R., Annus Á., Bali I., ill. Báló R. Horváth Csaba:

Az első félidőben szépen játszott a Szeged, de a góljaink után átvettük a játék irányítását, uraltuk a mérkőzést esélyt sem adva az ellenfélnek!

Hágelmann Endre:

Jól kezdtünk, a bekapott gólig fölényben játszottunk, ám a csereként beálló játékosok nehezen melegedtek játékba, s súlyos védelmi hibáink miatt gyorsan el is dőlt a meccs. Sajnálom az első vereséget a tavasszal, eddig jól teljesítettünk. Kívánom, hogy a holnapi Dorozsma elleni megyei bajnoki meccsen sikeresebbek legyünk!

Kiemelt II. osztályú U17-es bajnokság Dél-Keleti csoport 20. forduló:

Szolnoki MÁV Utánpótlás FC - SZEOL-Szeged 2011 0-0.

Szolnok, vezette: Ondok Ferenc.

Szolnok:

Kosaras - Móra, Kovács A., (Szalontai), Emődi, Rézsó, Kemény, Serfőző, Makai, Tóth F., Szokolai, Kovács Sz. Edző: Molnár István.

SZEOL-Szeged 2011:

Mészáros - Kis, Kertész G., Rádai, I. Dursun, Tóth D., Iritz, Szántó (Pink), Sipos, Judik, Duranyik (Rácz). Edző: Bellán János. Bellán János:

Rendkívül pörgős, nagy iramú mérkőzést játszottunk. Gól ma nem született, ám csapatom teljesítményével elégedett vagyok. Ezúton is szeretném megköszönni a szolnokiak orvosának, Magyar Erzsébet Katalinnak a segítséget, amit a játékosom sérülését követően nyújtott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.