Kultúra

Az Egyetem Arca olyan, mint Gombóc Artúr

Az Egyetem Arca olyan, mint Gombóc Artúr

2012. április 4., szerda
Az Egyetem Arca olyan, mint Gombóc Artúr

Huszonkét szépség közül választotta ki a zsűri hétfő este Mihályi Vandát, aki az Egyetem Arcaként egy évig lesz az SZTE és a Hökkentő rendezvényeinek háziasszonya, vendége. Pár szóra mi is elcsíptük a díjátadót követően, ahol megtudtuk: Szarvasról érkezett, a televízióba szeretne elhelyezkedni és nagyon szereti a palacsintát.

- Hogy érzed magad? Számítottál az eredményre?

- Iszonyatosan jó érzés! Hatalmas megtiszteltetés, hogy engem választottak, ez egy igazi energiabomba. Nagyon boldog vagyok!

- Mit kell tudni rólad?

- Szarvasról jöttem, itt Szegeden tanulok a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon, sajtótechnikusnak készülök. A tévében szeretnék majd a későbbiekben elhelyezkedni.

- Modellkedtél már ezelőtt?

- Még semmilyen hivatalos rendezvényen nem indultam, ez az első versenyem.

- Milyen céllal jelentkeztél?

- Eddig mindig azt mondtam az ilyen versenyekre, hogy nem nekem való. Sokan biztattak, hogy jelentkezzek, próbáljam ki. Hiszen honnan tudhatom, hogy nem tetszik, amíg nem csöppenek bele? Végül itt vagyok, és úgy tűnik mégiscsak érdemes volt belevágnom.

- Az Egyetem Arcaként az SZTE-t fogod képviselni egy éven keresztül. Mit szólsz ehhez?

- Az összes ajándék közül ennek örülök a legjobban! Persze számos kötelezettség is jár vele: a nemsokára kezdődő Juhász Gyula Napok egyik zsűrije is én leszek, és az egyetem számos programján részt fogok majd venni. Persze örömmel vállalom ezeket a feladatokat.

- Szerinted mivel nyűgözted le a zsűrit?

- Erre én is kíváncsi vagyok, de majd megkérdezem őket!

(nevet)

Egyébként magam sem tudom. A végére pattanásig feszültek az idegeim, amikor láttam, hogy a lány, akit a legnagyobb riválisomnak tartottam, még mindig nem kapott semmit. Az egyes sorszámú versenyző volt az: hosszú szökésbarna haja volt és csinos lábai, hisz táncos múltja van. Nekem ő az ideálom nőben, szerintem nagyon gyönyörű lány.

- Hogyan készültél fel a versenyre?

- A mai napot pihenéssel töltöttem, igyekeztem relaxálni egy kicsit. Kozmetikusnál is voltam, kivételesen nem magamnak csináltam a sminkemet.

- Az elődöntőn egy elbeszélgetésen is részt vettetek. Ahogyan több lányt is megkérdeztem, egészen furcsa témák is előjöttek. Veled miről beszélgettek?

- Nálam nagyon komoly témák kerültek elő: megkérdezték hogy melyik a kedvenc palacsintám. Én felsoroltam az összeset, olyan vagyok mint Gombóc Artúr a csokival: teljesen mindegy, csak palacsinta legyen!

- Nem hiányoltad az intelligencia, az általános műveltség felmérését? Hiszen mégiscsak az SZTE-t fogjátok képviselni...

- Én is számítottam egy ilyen jellegű felmérőre, csodálkoztam is, hogy nagyrészt csak a kommunikációs készségünkről kellett számot adnunk. Viszont ez mégiscsak egy szépségverseny, ami elsősorban a külső dogokról szól.

- Milyen arca lesz idén az egyetemnek? Kedves, mosolygós, magabiztos, talpraesett?

- Ezek mindegyikét szeretném a magaménak tudni. Úgy érzem eddig is maximalista voltam magammal szemben, ezután is igyekszem majd kihozni magamból a maximumot, hogy minden igénynek meg tudjak felelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.