Bulvár

Tetten érték a három román csalót

Tetten érték a három román csalót

2012. március 6., kedd
Tetten érték a három román csalót

Csalás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás az ellen a három román állampolgár ellen, akik még vasárnap az M5-ös autópálya balástyai felhajtójánál lévő parkolóban arra közlekedő autókat próbáltak leállítani, abból a célból pénzt csaljanak ki - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Vasárnap délelőtt érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint a két román férfi nő társukkal egy német honosságú Mercedes típusú személyautóval állnak a parkolóban és arra hivatkozással, hogy elfogyott az üzemanyaguk, aranynak látszó gyűrűket akarnak cserélni készpénzre. Először egy magyar állampolgárt szólítottak le, akinek 25.000 forintért kínálták volna portékájukat, de nem állt kötélnek a magyar fiatalember, így ugyanezért az összegért már két aranynak látszó gyűrűt adtak volna. Mivel nem jártak sikerrel, tovább próbálkoztak és egy bolgár kamionost állítottak le villogással és mutogatással a délutáni órákban. Ez a kísérlet még szerencsétlenebbül végződött, ugyanis még mielőtt beszédbe elegyedtek volna a bolgár férfival, a Balástya Autópálya Alosztály egyenruhásai tetten érték a három románt. Az igazoltatás során a rendőrök átvizsgálták a Mercedes-t, amelyben 19 aranynak látszó gyűrű került elő, melyet lefoglaltak. A rendőrség csalás kísérlet megalapozott gyanúja miatt nyomoz - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.