Közélet

Szociális Munkáért díjat adtak át

Szociális Munkáért díjat adtak át

2011. december 1., csütörtök
Szociális Munkáért díjat adtak át

Idén három díjazott vehetett át a szociális munka napján kitüntetést a polgármestertől a Kisszínházban megtartott ünnepségen.

A „Szociális Munkáért” díjat, az aranygyűrűt és az oklevelet

Botka László

adta át

Pál Melindának

, az ÁGOTA Alapítvány kuratórium titkárának,

Ritz Juditnak

, a Bálint Sándor Egyházmegyei Szeretetszolgálat képviselőjének és

Pozsár Endrének

, a Magyar Johannita Segítő Szolgálat képviselőjének. A díjazottakat az Egészségügyi és Szociális Bizottság terjesztette elő.

Haág Zalán

(Fidesz-KDNP) a testület alelnöke portálunknak elmondta, hogy összességében nyolc javaslat érkezett, de sajnos a rendelet alapján csak három kitüntetett kaphatja meg a Szociális Munkáért díjat. „Ezúton is szeretnék a Fidesz-KDNP nevében köszönetet mondani mindannyiuknak, illetve mindenkinek, aki a szociális szférában dolgozik a szegediekért, akár önkormányzati intézményben, akár más területen” – fogalmazott a képviselő. A polgármester Szeged Emlékéremmel és elismerő oklevéllel jutalmazott további hat szociális és gyermekvédelem és idősellátás területén dolgozót. Így elismerést kapott

Recski Attiláné, Füzesi András, Ács Sánta Istvánné, Molnár Istvánné, Juhász Ferenc

és

Hegedűs Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.