Sport

Szombaton Szegeden rakparti Rak-Party

Szombaton Szegeden rakparti Rak-Party

2011. október 21., péntek
Szombaton Szegeden rakparti Rak-Party

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 rendezvénysorozat 2011. március 1. és 2012. augusztus 31. között kerül megrendezésre havonta legkevesebb 20 szabadidősport-rendezvénnyel.

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 eddigi rendezvényein, az elmúlt félév során, 20 város 70 helyszínén közel 36,500 ember állt rajthoz és teljesítette a gyalogló, futó és triatlon versenyszámokat különböző távokon az egészséges életmód jegyében. A versenysorozat végén a 2012-es londoni ötkarikás játékokra szóló jegyeket sorsolnak ki a résztvevők között. Az ötpróba sorozat most hétvégén, Szegeden, futással folytatódik. A közel másfél éves rendezvénysorozat alatt kiemelt figyelem övezi a fogyatékos sportolók részvételének biztosítását is, akiknek részvételi lehetősége a Magyar Paralimpiai Bizottsággal és a Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetsége együttműködésével került kialakításra. A jövő nyárig tartó sportrendezvény-sorozat az ősz során is rengeteg kellemes kikapcsolódási lehetőséget tartogat az ötpróbázóknak. Most hétvégén az ország több nagyvárosában is rajthoz állhatnak az amatőr ötpróbázók: Debrecenben, Szegeden, Baján és Szarvason egyaránt futópróbára kerül sor. Aki az ősz beköszöntével is az egészséges életmód jegyében a szabadban, sportolással töltené a hétvégét, október 22-én, szombaton, Szegeden 5,5 km-es, 11 km-es és 22 km-es futó távokon indulhat a Huszár Mátyás rakparton. Nevezni 7.30-tól lehet, a verseny 9 órakor kezdődik, a nevezési díj 500 forint. Az útvonal végig a Tisza partjával párhuzamos partszakaszon, földúton halad, a Huszár Mátyás rakparttól egészen a Boszorkányszigetig. A hétvégi versenyen az EDF DÉMÁSZ színeit többek között Lehóczki Gábor, a vállalat pénzügyi igazgatója képviseli, aki a tervek szerint a 22 km-es nagypróbát teljesíti majd. Az ötpróbás versenyek részleteiről a

www.otproba.hu

oldalon tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.