Egyetem

SANSZ Nap a Szegedi Tudományegyetemen

SANSZ Nap a Szegedi Tudományegyetemen

2011. október 25., kedd
SANSZ Nap a Szegedi Tudományegyetemen

Hallgatóbarát termet alakított ki a SZTE a fogyatékkal élő hallgatóknak.

A Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központja és az Egyetemi Esélyegyenlőséget Biztosító Bizottság 2011-ben is megrendezi a SANSZ Napot 2011. október 26-án 10 és 15 óra között az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központban.

A „Speciális képzési igényű hallgatók integrációja”című rendezvényen ismertetik a sajátos képzési igényű hallgatók számára nyújtott szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetemen, és átadják a Hallgatóbarát kompetencia termet, melyet elsősorban a fogyatékkal élő hallgatók számára alakított ki az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ (Szeged, Vitéz u. 17.). A program első részében eladásokat tartanak speciális képzési igényű hallgatókat érintő témákban, majd a rendezvényre ellátogatók kipróbálhatják például a látássérülteket segítő képernyőolvasó programot. A vak szobában vakvezető kutyás segítő mutatja be a látássérültek világát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.