Sport

Gahwagi: Többet rúgunk Orosházán, mint ellenfelünk

Gahwagi: Többet rúgunk Orosházán, mint ellenfelünk

2011. szeptember 6., kedd
Gahwagi: Többet rúgunk Orosházán, mint ellenfelünk

Eddig nem nagyon megy a Szeged 2011 csapatának. Hiába dolgoz ki több helyzetet ellenfelénél, a végén elbukik, így volt ez Mezőkövesd és a múlt hétvégén az Újpest ellen is. Gahwagi Nebilt kérdeztük – aki a lilák ellen csereként állt be –, mi lehet ennek az oka, és várható-e javítás szombaton Orosházán.

„Megviselt mindenkit, hogy bár a játék képe alapján tényleg jobbak voltunk az Újpest ellen, megint kikaptunk. Megvoltak a helyzeteink szép számmal, de nem rúgtuk be azokat, közben kaptunk kontrából egy gólt, amivel átvette a vezetést az Újpest, aztán ahogy egyre jobban kinyíltunk, egy újabb kontrából jött a harmadik is. Ha valaki elolvassa az újságot, és csak az eredmény alapján ítéli meg a találkozót, az könnyedén legyinthet, pedig… Hazafelé mindenki értetlenül ült a buszon, többen csak annyit tudtunk mondani, hogy ezt egyszerűen nem hisszük el, győztes meccs helyett 3-1-re elbuktunk.

Bernáth Petinek

mondtam is, hogy úgy látszik: nem elég meccsenként egy gólt rúgnia” – nyilatkozta portálunknak a támadó, aki szerint Orosházán meg kell szakadnia ennek a rossz sorozatnak, legfőképpen azért, mert a szolnoki meccs kivételével játékban többször felülmúlták ellenfeleiket, csak valahogy az utolsó pillanatokban nem koncentráltak eléggé. Ennek pedig eddig három mérkőzésen három vereség az eredménye az NB II Keleti csoportban. „Az Orosházát egykori edzőm,

Major László

vezényli, és bár azt nyilatkozta a rajtnál, hogy nem sikerült még összeállnia csapatának, eddig négy pontot szereztek. Nehéz mérkőzés vár ránk, de ellenfelünk hasonló erőt képviselhet, mint az Újpest, akik ellen többet birtokoltuk a labdát, helyzetek sokaságát alakítottuk ki. Most jobban fogunk koncentrálni, Bernáth pedig ha kell, két gól lő, és nyerünk! – bizakodott

Gahwagi

Nebil.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.