Közélet

Döbrögi is megkapta a magáét a Felsővárosi Napokon + FOTÓK

Döbrögi is megkapta a magáét a Felsővárosi Napokon + FOTÓK

2011. szeptember 17., szombat
Döbrögi is megkapta a magáét a Felsővárosi Napokon + FOTÓK

A gyerekek együtt számolták Lúdas Matyival, hogy hány botütést kap Döbrögi a Pille utcai játszótéren. Az előadás mellett természetesen sok más program is várta az érdeklődőket a VIII. Felsővárosi Napokon.

A hagyományokhoz híven pénteken délután képzőművészeti kiállítás megnyitójával vette kezdetét a Felsővárosi Napok, a Belvárosi mozi kamara galériájában

Juhász Anna

festményeiből nyílt tárlat. Mint megtudtuk, öt éve kezdett el festeni, autodidakta módon tanulta ki a festészet csínját-bínját. Képeit október végéig tekinthetik meg az érdeklődők a moziban. Szombaton pedig a Pille utcai játszóteret vették birtokba a környékbeliek, ahol előadások, játékok és operett műsor is várta a lakosokat. Természetesen az ugrálóvár és az arcfestés népszerű volt a kicsik körében, akárcsak a Lúdas Matyi című mesejáték, mely közben a gyerekek is segítettek a főhősnek megszámlálni a

Döbrögire

mért botütéseket. A rendezvény védnöke,

Szentgyörgyi Pál

MSZP-s önkormányzati képviselő portálunknak elmondta, általában kétnapos rendezvényt szerveznek a Szegedi Felsővárosiak Civil Egyesületével karöltve. A rendezvénynek több helyszíne is volt már, összegyűltek már a híd alatt, a Tápai utca végén a mezőn is, de Szentgyörgyi a Pille utcai játszóteret tartja a legideálisabbnak. Hozzátette, aktívak a környékbeliek, minden rendezvényen szívesen vesznek részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.