Közélet

A Paprikafesztiválon is nyitva áll a Kormányablak

A Paprikafesztiválon is nyitva áll a Kormányablak

2011. szeptember 28., szerda
A Paprikafesztiválon is nyitva áll a Kormányablak

A Paprikafesztiválon is áll az ügyfelek rendelkezésére a szegedi Kormányablak. A Csongrád Megyei Kormányhivatal standjánál általános tájékoztatást adnak a munkatársak a devizahitelek egyösszegű végtörlesztéséről, amelyet csütörtöktől 2011. december 31-ig igényelhetnek az arra jogosultak.

Kik és hogyan igényelhetik az újabb, törvényben garantált segítséget? Milyen feltételekkel lehet részt venni a programban? - ilyen és hasonló kérdésekre számítanak a kormányablak munkatársai az idei Paprikafesztiválon. A rendezvény ideje alatt önálló standot állít fel a kormányhivatal azzal a céllal, hogy minél több érdeklődővel tudják megismertetni a devizahitelek végtörlesztésének törvényben garantált módját. Az érdeklődők szeptember 30-án, pénteken délután 3-tól 6-ig, október 1-én, szombaton, és 2-án, vasárnap pedig délelőtt 10 órától este 6-ig kereshetik fel a Dugonics tér Árpád tér felőli végében azt az információs pontot, ahol az egyösszegű kifizetéssel kapcsolatos felvilágosítást lehet kérni. Emellett a kollégák szívesen nyújtanak tájékoztatást a Kormányablak által jelenleg ellátott összes ügykörben. A hivatal standjánál felállítják az Alaptörvény Asztalát, és lehetőség van arra is, hogy bárki igényelhesse az Alaptörvény házelnök aláírásával ellátott, személyre szóló példányát. Az információs pultot pénteken délután, a rendezvény ünnepélyes megnyitóját követően

B. Nagy László

kormánymegbízott, és

Polner Eörs

főigazgató is felkeresi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.