Kultúra

Strandok éjszakája az Anna Fürdőben + VIDEÓ

Strandok éjszakája az Anna Fürdőben + VIDEÓ

2011. augusztus 11., csütörtök
Strandok éjszakája az Anna Fürdőben + VIDEÓ

Pénteken este 9 órától az Anna Fürdő különleges szolgáltatásokkal várja vendégeit. A Strandok Éjszakáján többek között horoszkópot készítenek, kártyából lehet jósoltatni, és rajzelemzést is lehet kérni.

"A Magyar Fürdőszövetség az idén második alkalommal hirdette meg a strandok és a fürdőhelyek között ezt az eseményt" - mondta

Gömöri Csilla

, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. minőség- és környezetirányítási vezetője. "A kezdeményezéshez csatlakozott fürdőkben éjszakai nyitva tartást és változatos programokat biztosítunk." A rendezvény időpontja egybeesik a nagy augusztusi csillaghullással, ennek apropójából az ezotériával összekapcsolható programokban sem lesz hiány. "Az éjszaka menetrendje minden fürdőnél más és más: van, ahol csillagleséssel, zenés rendezvényekkel várják a vendégeket, sok helyen pedig a jóslás, a misztikum köré szerveződnek a programok. Az Anna Fürdő ez utóbbihoz tartozik, kültéri és benti programokkal is készültünk, így a rossz idő sem tudja elrontani az estét. Nagyon népszerű volt a program már tavaly is, idén is telt házra számítunk" - árulta el Gömöri Csilla. Részletekért tekintse meg a Telin TV videóját a Strandok Éjszakájáról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.