Közélet

Jobbik: Magyarország szakad le Európától

Jobbik: Magyarország szakad le Európától

2011. augusztus 29., hétfő
Jobbik: Magyarország szakad le Európától

A Jobbik szerint Magyarország nem integrálódik Európába, hanem tovább szakad le az Európai Uniótól - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Volner János, aki szerint gazdaságélénkítésre kellene költenie a kormánynak.

A Jobbik frakcióvezető-helyettese példaként említette, hogy az Európai Unió tagállamainak átlagos gazdasági növekedése másfélszer volt nagyobb Magyarországénál 2011 első félévében.

Volner János

szerint a kormány jobban tenné, ha intézkedéseivel "nem az IMF lenne elégedett, hanem a magyar emberek éreznék a bőrükön az eddig elmaradt pozitív változásokat". A Jobbik szerint a kabinetnek a rendelkezésre álló forrásokat kellene helyesen felhasználniuk: a Mol-részvények megvásárlása és az egykulcsosa adórendszer helyett gazdaságélénkítésre kellene pénzt fordítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.