Bulvár

Aranyékszert rejtett az útiholmi + FOTÓK, VIDEÓ

Aranyékszert rejtett az útiholmi + FOTÓK, VIDEÓ

2011. augusztus 16., kedd
Aranyékszert rejtett az útiholmi + FOTÓK, VIDEÓ

Összesen 1 kg összsúlyú, be nem jelentett arany ékszert foglalt le a pénzügyőrség Röszkénél. A tettes ellen csempészet megalapozott gyanújával eljárást kezdeményeztek - tájékoztatott Némedi Varga Éva őrnagy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal sajtóreferense.

Röszkénél jelentkezett belépésre tegnap egy német állampolgárságú férfi szintén német honosságú személygépjárművével. Az utas elmondta, hogy bejelenteni való árut nem hozott magával. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a nyilatkozatot elfogadták, azonban a jármű és a csomagok tételes vizsgálata mellett döntöttek, amelynek során az útiholmik közül összesen 60 db különböző arany ékszer (karkötő, medál, gyűrű, fülbevaló, nyaklánc, deréköv). A pénzügyőrök a több mint ötmillió forint piaci értékű, közel 1 kg összsúlyú ékszerszállítmányt lefoglalták. A német férfi ellen a NAV pénzügyi nyomozói csempészet bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.