Szórakozás

Szerda: Külföldi zenekarok koncertjei

Szerda: Külföldi zenekarok koncertjei

2011. július 6., szerda
Szerda: Külföldi zenekarok koncertjei

Land covered with briar (CH), a svájci Rahel Steiner (basszusgitár, ének), Andrej Marffy (dob, samples), Christian Aregger (gitár) trió teremtette sajátos lassan hömpölygő alter/indie hangzásvilágból kóstoló szerdán 8-tól a Jazzben. Punch (USA), a San Francisco-i Punch azt a fajta szélvészgyors, feszes, nyers hardcorepunk-ot játsza, ami bár tele van feszültséggel és kellőképpen dühös, mégis süt belőle a pozitív energiával. Frontemberük egy pöttöm kisasszony, aki a műfajon belül az egyik legsúlyosabb hanggal áldatott meg.

Grand Café:

20.00: Hajszál híján úriember (En ganske snill mann), 2010, feliratos, norvég, 105 perc, rendező: Hans Petter Moland

REÖK:

10:00, 16:00 Gyerekkör: Nyári múzeumpedagógiai program óvodásoknak Az óvodás, pöttöm korosztály számára is szeretnénk tartalmas, képzőművészeti programot kínálni a REÖk-ben. A 60 perces foglalkozások alatt az ovisok elméleti és gyakorlati feladatok által kerülhetnek közelebb a képzőművészet világához.

Könyvtár:

Csillag téri fiókkönyvtár (6723 Szeged, Kereszttöltés u. 29.) 14-16 óráig Varrjunk bábot! (1.) A foglalkozást vezetik: Makra Erzsébet és Szélpál Renáta könyvtárosok. Előzetes bejelentkezés szükséges! Jelentkezni lehet: a 469-838-as telefonszámon, vagy a helyszínen.

Jazz Kocsma:

20:00 Land covered with briar (CH) A svájci Rahel Steiner (basszusgitár, ének), Andrej Marffy (dob, samples), Christian Aregger (gitár) trió teremtette sajátos lassan hömpölygő alter/indie hangzásvilágból kóstoló ma este 8-tól a Jazzben.

Garabonciás Borozó:

20:00 Punch(usa),DoD,Kemény Henrik koncert A San Francisco-i Punch azt a fajta szélvészgyors, feszes, nyers hardcorepunk-ot játsza, ami bár tele van feszültséggel és kellőképpen dühös, mégis süt belőle a pozitív energiával. Frontemberük egy pöttöm kisasszony, aki a műfajon belül az egyik legsúlyosabb hanggal áldatott meg. egyszóval teljesen punk!

Millenniumi Kávéház:

19:00 Csemer Boglárka Quartet koncert

Közéleti Kávéház:

18:00 óra Városháza Házasságkötő terem Toledói vendégtanárok Szegeden- beszélgetés a nyári kurzus tartására érkezett tanárokkal Dariel Jacobs Patricia K. O’Connell Paul D. Longenecker Adam Longenecker Medea Loibl Beszélgetőtársak: Tóth Károly önkormányzati képviselő és Papp Tibor külügyi referens Közreműködik: Tóth Jonathán (ének)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.