Bulvár

ORFK: egy halálos baleset történt az elmúlt 24 órában

ORFK: egy halálos baleset történt az elmúlt 24 órában

2011. július 9., szombat
ORFK: egy halálos baleset történt az elmúlt 24 órában

Összesen 160 közúti közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség az elmúlt nap 24 órájában; ezek közül egy volt halálos, 22 súlyos, 46 pedig könnyű sérüléssel járt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája szombat reggel az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint ezeken kívül 91, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. A rendőrség közleményében arra figyelmeztet, hogy szombaton országos hőség, délen forróság várható. Hangsúlyozzák, hogy a nagy melegben csökken a koncentrálóképesség, romlanak a reflexek, tompulhat a látás, ezért azt tanácsolják, hogy a fáradt járművezetők biztonságos helyen - parkolókban, benzinkutaknál - pihenjenek, mozgással frissüljenek fel, és fogyasszanak több folyadékot. Az M0-s régi szakaszán épül a harmadik forgalmi sáv, ezért a terelés mellett sebességkorlátozás van érvényben, ami az M0-M7-csomópontot is érinti. Az M5-ös autópályán Budapest felé, az 50-es kilométerszelvénynél útburkolat-felújítás zajlik, emiatt az érintett szakaszon a Szeged felé tartó oldalra terelik a forgalmat. Emellett sávzárásra kell számítani a 40+950-es kilométerszelvénynél, mindkét pályaoldalon hídjavítás miatt - közölte az ORFK.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.