Sport

Az MLSZ nem járult hozzá az FTC halasztási kérelméhez

Az MLSZ nem járult hozzá az FTC halasztási kérelméhez

2011. július 12., kedd
Az MLSZ nem járult hozzá az FTC halasztási kérelméhez

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága keddi ülésén nem járult hozzá a Ferencváros kérelméhez, a legutóbbi bronzérmes az OTP Bank Liga 1. fordulójában esedékes meccsét szerette volna elhalasztani.

Az MLSZ honlapján közzétett döntés értelmében a fővárosiak az eredetileg tervezett időpontban, azaz vasárnap 18 órától Kaposváron kezdik meg a bajnoki idényt. A zöld-fehérek Európa Liga-selejtezős szereplésük miatt kérték a halasztást:

Prukner László

tanítványai csütörtökön fogadják az Aalesund együttesét, majd egy héttel később Norvégiában lesz a visszavágó. A versenybizottság korábban hozzájárult a Bajnokok Ligája-selejtezőben érdekelt Videoton halasztási kérelméhez, így a címvédő most hétvégén nem lép pályára az NB I nyitányán. A siófoki meccs időpontját később jelölik ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.