Sport

Vízilabda: mégsem hosszabbít a Beton Kásás Zoltánnal

Vízilabda: mégsem hosszabbít a Beton Kásás Zoltánnal

2011. június 6., hétfő
Vízilabda: mégsem hosszabbít a Beton Kásás Zoltánnal

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem hosszabbítja meg a Szeged Beton vezetése Kásás Zoltán vezetőedző szerződését - derül ki az egyesület honlapján közzé tett közleményből. Hogy ki lesz az utóda a csapat élén, egyelőre nincs információ.

A Szeged Beton vezetőségének közleménye:

„A Szeged Beton Vízilabda Egylet vezetése a szponzori körrel egyeztetve azt a döntést hozta, hogy a vízilabdacsapat szakmai vezetésén változtatni kell. Több alternatíva megvizsgálása és megfontolása után úgy határoztunk, hogy miután Kásás Zoltán vezetőedző szerződése lejárt, a következő évadra nem vele kötünk megállapodást. Hangsúlyozni kívánjuk, hogy Kásás Zoltánt ma is a vízilabdavilág egyik legjobb edzőjének tartjuk, korábbi, valamint nálunk elért eredményei magukért beszélnek, és csak köszönet jár Szegeden végzett munkájáért. Mégis úgy gondoljuk, hogy a csapat és az edző kapcsolatát meg kell újítani, frissíteni a még nagyobb eredmények érdekében. Miután nem konkrét személlyel történő cserében gondolkoztunk, hanem a változtatás szándékában határoztunk, a következő évad edzőjét még nem választottuk ki. Ez a következő hetek feladata lesz."

Kásás Zoltán

2008 eleje óta irányította a Szeged Beton férfi vízilabdacsapatát, vezérletével az együttes 2009-ben megnyerte LEN-kupát, a 2009-2010-es és a 2010-2011-es kiírásban bajnoki bronzérmes lett, előbbi alkalommal selejtezőkön, utóbb automatikusan kivívta az Euroliga főtábláján való szereplést, 2010 december végén pedig első magyar csapatként elhódította a hagyományos ausztráliai Tom Hoad-kupát is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.