Sport

Kecskeméten rendezik a labdarúgó Szuperkupa döntőjét

Kecskeméten rendezik a labdarúgó Szuperkupa döntőjét

2011. június 11., szombat
Kecskeméten rendezik a labdarúgó Szuperkupa döntőjét

Kecskeméten kerül sor július 8-án a labdarúgó Szuperkupa döntőjére, azaz a bajnok Videoton FC és a Magyar Kupát megnyert Kecskemét összecsapására.

Az

mlsz.hu

pénteki beszámolója szerint a két érintett klub képviselői a magyar szövetség (MLSZ) székházában, sorsolás útján döntötték el, hogy melyik gárda stadionja adjon otthont a találkozónak. A versenykiírás szerint semleges helyszínen került volna sor a mérkőzésre, az egyesületek és az MLSZ között korábban lefolytatott egyeztetést követően azonban úgy döntöttek, Székesfehérváron vagy Kecskeméten lesz a meccs. Az eredetileg július 9-re kiírt találkozó időpontjának módosítását szintén a két klub kérte írásban az MLSZ-től, ahogyan azt is, hogy sorsolással döntsenek a helyszínről. A Szuperkupa-döntő azért lesz megrendezve egy nappal korábban, mert a gárdáknak néhány nappal később már az európai kupákban kell selejtezőmérkőzést játszaniuk. A finálé pontos kezdési idejéről később születik döntés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.