Sport

Kézilabda: SZKKSE-siker Kecskeméten

Kézilabda: SZKKSE-siker Kecskeméten

2011. május 17., kedd
Kézilabda: SZKKSE-siker Kecskeméten

Legyőzte a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE a Kecskeméti NKSE-t a női NB I/B 24. fordulójában idegenbeli mérkőzésen.

"A vártak szerint keményen indult a mérkőzés, a két csapat elszántan vetette bele magát a játékba, és egészen az első félidő végéig fej-fej mellett haladt. A szünet a vendégeknek kedvezett, a második játékrészben dupla akkora lendülettel harcoltak a szegedi lányok. Ennek meglett az eredménye, és el tudtak húzni a Kecskeméttől. A mérkőzés hatgólos SZKKSE győzelemmel zárult" - számolt be a találkozóról

Dávid Zsuzsanna

, a csapat egyik kiválósága.

Női kézilabda NB I/B 24. forduló:

Kecskemét - Szeged KKSE 21-27 (12-12)

Kecskemét, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, 100 néző. Vezette: Szikszay, Szilágyi.

Szeged KKSE-Algyő:

DOBÓ - VADÁSZY 4, VARGA 7, Asztalos 2, SZÖGI 5, Antal 2, Gaál 2.

Csere:

Márton, Szombati 3, Ács, Mészáros, Vér, Farkas, Dávid 2. Dankó Ervin:

„Helyreállt a világ rendje, a jobb csapat nyert! A Kecskemét túlzott magabiztossággal kezelt minket, ez megbosszulta magát. A csapatommal sokat elemeztük az ellenfél játékát, az első félidőben hellyel-közzel, a másodikban maradéktalanul betartottuk a taktikai elképzeléseinket. A lányok óriási akarattal és igazi csapatként küzdöttek. Akár nagyobb arányú is lehetett volna a különbség. Akár nagyobb arányú is lehetett volna a különbség. Büszke lehet a csapatra Szeged kézilabda-szerető társadalma!”

Ifjúsági mérkőzésen:

Kecskemét - Szeged KKSE 35-26

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.