Gazdaság

Ángyán József a vásárhelyi gazdanapon

Ángyán József a vásárhelyi gazdanapon

2011. február 17., csütörtök
Ángyán József a vásárhelyi gazdanapon

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára tart előadást február 19-én, szombaton a hagyományos hódmezővásárhelyi gazdanapon. A 13 óra 30 perckor kezdődő Agrár- és vidékfejlesztés megtett és tervezett intézkedései című gazdafórumon köszöntőt Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő mond.

Délelőtt termékbemutató várja az érdeklődőket, a lovasbandérium 15 órától vonul át a városon, az esti órákban immár 105. alkalommal rendezik meg a gazdabált. Színes programokkal vár idén is minden érdeklődőt a hagyományos gazdanapra a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület. A rendezvény fővédnöke

Fazekas Sándor

vidékfejlesztési miniszter, védnöke

Lázár János

, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város polgármestere, országgyűlési képviselő. A programok sorát népi mesterségek és termékek bemutatója nyitja az Agrárcentrumban (Petőfi utca 6.), amelyet 15 órától a hagyományos és igen látványos lovas bandérium és fogatos felvonulás követ. A felvonulás a Serház térről indul, majd a Kutasi és az Andrássy úton éri el a város főterét, ahol 15.30-tól zenés kíséret keretében mutatják be a lovasokat és a fogatokat. 13 óra 30 perctől a városháza díszterme (Kossuth tér 1.) ad otthont az Agrár- és vidékfejlesztés megtett és tervezett intézkedései című gazdafórumnak, amelynek keretében

Ángyán József,

a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára tart előadást, köszöntőt Lázár János mond. A nap zárásaként az esti órákban a Fekete Sas Szálló Báltermében rendezik meg – immár 105. alkalommal – a Gazdabált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.