Rúzs

Hölgyválasz: 10 apró jel, amely arra utal, hogy a fiúd komolyan vesz

Hölgyválasz: 10 apró jel, amely arra utal, hogy a fiúd komolyan vesz

2011. február 14., hétfő
Hölgyválasz: 10 apró jel, amely arra utal, hogy a fiúd komolyan vesz

Ismerheted egy éve, egy hónapja vagy akár csak egy hete… Amíg nem mondja ki a bűvös szót: szeretlek, addig a következő apró jelekből következtetheted ki, hogy fülig szerelmes beléd.

1. Nyugodt szívvel hallgatja le előtted az üzenetrögzítőjét. 2. Gyakran használ veled kapcsolatban többes szám első személyű ragozást, például azt mondja: „Hiszen mindketten szeretjük a vámpíros regényeket”. 3. Éjszakánként telefonon ellenőriz és reggel első dolga, hogy felhívjon, és szép napot kívánjon. 4. Ha megdicséred a pulóverét, utána állandóan azt hordja. 5. Mindig megtalálható a kedvenc italod a hűtőszekrényében. 6. Amikor ruhát akar vásárolni magának, megkér, hogy kísérd el. 7. Fotót készít rólad/rólatok, és beállítja háttérképként a mobiljára, vagy felteszi a közösségi oldala adatlapjára. 8. Aggódóan forró levest, vagy teát főz neked, amikor náthás vagy. 9. Nem sumákol és vonul félre, mikor lányismerősei hívják. 10. Bemutat a legjobb haveri körének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.