Sport

Röplabda: mk-visszavágó, továbbjutási remény

Röplabda: mk-visszavágó, továbbjutási remény

2011. január 25., kedd
Röplabda: mk-visszavágó, továbbjutási remény

Szerdán 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban magyarkupa-visszavágót játszik a HPQ-Szeged a Szolnok ellen.

Az első találkozón 3-0-ás vereséget szenvedtek Torma Péterék, viszont összesen 61 pontot gyűjtöttek, vagyis ha sikerülne hazai pályán 3-0-ra nyerni úgy, hogy a vendégek ennél kevesebb pontot szereznek, akkor a HPQ-Szeged jutna a legjobb négy közé. Ez azt jelenti, hogy 3-0-ás győzelem esetén szettenként 20 pont alatt kell tartani a szolnokiakat, ami talán nem is olyan lehetetlen feladat. A csapat kedd este 19.30-tól videón visszanézi az első mérkőzést, majd 20.30-tól kezdődik az utolsó edzés a szerdai találkozó előtt, melyen

Petheő Gábor

is pályára lép, és megpróbálja segíteni a csapatot. Szolnokon Petheő nagyon jól játszott.

Csányi Dániel

sérülése miatt úgy néz ki, hogy ebben a szezonban már nem játszhat.

Csíkos Gábor

játékára elvileg számíthat

Mészáros Péter

, bár a Veszprém elleni találkozó után Gábor fájlalta a térdét és a vállát. Csíkos a szolnoki mérkőzésen nem tudott pályára lépni, mert a mérkőzés előtt derült ki, hogy a sportorvosi igazolása nincs rendben. A tegnapi és a mai edzésen két szerb játékos segíti a csapat felkészülését, akiket szeretne a klub szerződtetni, de sajnos a rövid határidő miatt nem biztos, hogy ez sikerül, mivel január 31-én lejár az átigazolási időszak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.