Kultúra

A SZESZ új bemutatója a pinceszínházban

A SZESZ új bemutatója a pinceszínházban

2011. január 20., csütörtök
A SZESZ új bemutatója a pinceszínházban

A 2003 óta működő Szegedi Egyetemi Színház társulata, január 22-én szombat este 18 órakor tartja Burák Ádám: A 13-as asztal című darab premierjét a pinceszínházban. A társulat idén, a nagysikerű Simai Mihály: A félszárnyú tündérek völgye című mesejáték után egy izgalmas produkcióval várja közönségét.

Egy színmű, két térben: adott egy Srác, egy Lány meg a padlástér, ahol a következő mondatok hangzanak el: - Azt mondtad, megnézünk egy éttermet! - Igen, igen, ott van! Látod? Mindannyian leselkedünk, de minket vajon ki kukkol? Egyáltalán: ismerjük egymást, figyelünk a másikra vagy a saját életünkre? Válás, szakítás, különköltözés: egy emberi és párkapcsolati kislexikon elevenedik meg a színpadon. Kapcsolatok születnek, mások tönkre mennek. Mi hozza össze őket, és mi választja szét? Mennyire lehet erős, vagy épp mennyire gyenge egy-egy kötelék? Választ mindenki találhat. Segít a hörcsög, a kapa, pár távcső, a teniszlabda vagy a jojó, meg persze a tequila.

Burák Ádám: A 13-as asztal

Játsszák:

Udvarhelyi Nándor, Rupáner Ágnes, Petró Annamari, Lipták László, Tichy-Rács Ádám, Kincses Kornélia, Kurtai Nikoletta, Kun Áron, Szalkai Dénes, Iski Roland

Díszlet, jelmez, súgó –

Nógrádi Claudia Anna

Rendező asszisztens –

Bitter Csilla Enikő

Művészeti vezető –

Varga Norbert

Rendező –

Mizsei Viktor

További információ, jegyrendelés:

www.a13asasztal.kramita.hu

További időpontok:

2011. január 22. 20:00 2011. január 23. 18:00

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.