Sport

Női kézilabda: Nehezen kiharcolt pont Csömörön

Női kézilabda: Nehezen kiharcolt pont Csömörön

2010. december 7., kedd
Női kézilabda: Nehezen kiharcolt pont Csömörön

Csömörön játszott vasárnap a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 12. fordulójában. Dankó Ervin tanítványai magabiztos első félidő után végül csak egy ponttal távoztak.

A csapat magabiztosan vágott bele a mérkőzésbe. Mindenkit hajtott a bizonyítási vágy, hiszen a múlt héten hibáztak a lányok a Kecskemét ellen. Az edzői fejmosás úgy tűnik hatott: a szegedi támadások rendre góllal végződtek, és a félidő végére ötgólos előnyt tudhattak magukénak. A második játékrész elején az ellenfél lefaragott a hátrányából, ennek ellenére sikerült tartani a vezetést. Sajnos a végjátékban megremegett a szegedi lányok keze, végül 25-25-ös döntetlen állással zárult az összecsapás.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 12. forduló:

Csömör, sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Nagy L., Végert Cs.

Csömör KSK - Szeged-Dorozsma-Algyő KSE25-25 (11-16)

Szeged-Dorozsma–Algyő KSE:

DOBÓ - Vadászy 1, Varga 7, ASZTALOS 5, Dávid 1, SZOMBATI 4, GAÁL 3. Csere: Márton, Mészáros, Szögi 4, Ács, Szíjj, Vér, Farkas.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

„Múlt heti fiaskónk után megtaláltuk a támadójátékunkat. Végig magabiztosan és eredményesen kézilabdáztunk. A második félidőben 10 perc rövidzárlat majdnem a vesztünket okozta. Horrorisztikus végjátékban az egyik pontot megmentettük.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.