Sport

Női kézilabda: az SZKKSE az éllovast fogadja

Női kézilabda: az SZKKSE az éllovast fogadja

2010. december 10., péntek
Női kézilabda: az SZKKSE az éllovast fogadja

A Hajdúnánás Termál SC-t fogadja szombaton a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE együttese a női kézilabda NB I/B 13. fordulójában. Az őszi fordulók utolsó és alighanem legkeményebb meccse vár a lányokra.

A nánási csapat a tabella első helyét foglalja el 19 ponttal, úgy, hogy az első négy fordulóban mindössze 3 pontot szerzett, azóta viszont minden mérkőzését nyerte otthon és idegenben egyaránt. A hazai környezet igen nagy előnyt jelent a szegedi lányoknak, hogy megszakítsák a vendégek remek sorozatát. Mindenféleképpen a két pont megszerzése a cél, precíz és lelkes kézilabdázás szükséges a sikerhez. „Sok minden nehezítette e heti felkészülésünket, ráadásul a Hajdúnánás az egyik legnehezebb ellenfél a bajnokságban. Megpróbáljuk az ellenfél játékát minél jobban kielemezni, és megtalálni ellenük a nyerő taktikát” -

Dankó Ervin

vezetőedző. „Kemény mérkőzésre számítunk” - tette hozzá. A vendégek legutóbb a Tápiószelét győzték le magabiztos hazai pályán, míg az SZKKSE Csömörön döntetlenezett. A szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzést az Orczy István Általános Iskola (6791, Szeged-Kiskundorozsma Szent János tér 2-4.) tornatermében rendezik, minden érdeklődőt és szurkolót sok szeretettel és egy várhatóan jó iramú mérkőzéssel várnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.