Sport

Női kézilabda: a győzelem a cél a Kecskemét ellen

Női kézilabda: a győzelem a cél a Kecskemét ellen

2010. november 26., péntek
Női kézilabda: a győzelem a cél a Kecskemét ellen

Szombaton itthon fogadja a Kecskeméti NKSE együttesét a Szeged–Dorozsma–Algyő KSE csapata. Az ellenféllel már találkoztak a szegedi lányok egy felkészülési meccs erejéig, így van miből építkezni.

A kecskeméti gárda NB II-ből jutott fel, jelenleg a 13. helyet foglalja el a tabellán. A hazai pálya előnyeit mindenképpen ki kell használni, és be kell zsebelni a sikert. Előző mérkőzését mindkét csapat megnyerte. Biztosra vehető hogy nagy elszántsággal érkeznek meg a vendégek, és mindent meg fognak tenni a két pontért.

Dankó Ervin

a szegediek edzője is bízik a sikerben. „Egy feljutó csapat mindig veszélyes ellenfél, hiszen minden mérkőzésen be akarja bizonyítani, hogy képes az NB I-es teljesítményre" - mondta a vezetőedző. "Két játékost is igazoltak kettős játékengedéllyel:

Sári Barbarát

és

Belső Anettet

. Ez a két játékos jelentős erősítés, továbbá edzőváltás is volt és ez mindig újabb energiákat mozgat meg. Mindezek ellenére mi változatlanul a saját játékunkat szeretnénk játszani, megpróbáljuk rákényszeríteni az akaratunkat erre az ellenfélre is. Nehéz mérkőzésre számítunk, de ahogy mindig tesszük: küzdeni fogunk” - tette hozzá bizakodva Dankó Ervin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.