Sport

Női kézilabda: 20 gólos győzelem az Újkígyós ellen

Női kézilabda: 20 gólos győzelem az Újkígyós ellen

2010. november 9., kedd
Női kézilabda: 20 gólos győzelem az Újkígyós ellen
A Kézilabda Szeged SE NB II-es női kézilabda csapata 20 góllal győzte le az Újkígyóst a legutóbbi bajnoki fordulóban. Az ifjúsági csapat szintén nyert. A vendégek kapusa a bemelegítés során kézsérülést szenvedett, így az Újkígyós mezőnyjátékos állított be hálóőrnek. Ez azonban a 15. percig nem volt érzékelhető, majd nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a hazaiak, és a sok kiállítást hozó találkozón a vendégek minden igyekezete ellenére 20 gólos győzelmet arattak. "Az újkígyósi kapus megsérült a bemelegítés közben, ezért az egyik játékos helyettesítette a kapuban" - mondta el Szalma Dóra, a KSZSE cserekapusa. "Azt reméltük, hogy ezt előnyünkre kovácsolhatjuk, azonban az első félidőben szinte csak hátránynak, és zavaró tényezőnek volt nevezhető az idegen poszton játszó játékos. A védekezésünk sem a megszokott tempóban zajlott. A félidőben kapott fejmosás és kritérium, miszerint legalább tíz góllal kell nyernünk, és csak húszat kaphatunk megtette a hatását. A tízből húsz lett, és a kapott húsz gólt éppen nem léptük át, köszönhetően az ellenfél kihagyott hetesének az utolsó percben."

Női kézilabda NB II

Kézilabda Szeged SE - Újkígyós SE 40:20 (18:13) Szeged, Etelka sor, 100 néző. Vezette: Gábor, Takács KSZSE: Almási - PUHALÁK 5, FORGÓ 9, Homoki 4, Szabó 1, SZALMA N. 4, DOBÓ 5. Csere: SZALMA D (kapus), Török 1, POCSAI 2, TÓTVÁRADI 5, Horváth 1 , Kovács 3. Sebestény. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "Az első félidőben a mezünkön rajta maradt a nagy mellény, amit a szünetben a fejmosás hatására sikerült levetkőzni. Az őszi fordulók eredményeihez gratulálok a lányoknak, hiszen a tavalyi bajnokságban 22 forduló alatt szereztünk 18 pontot, most 8 forduló alatt 14-et. Azonban a neheze csak most jön!! Az előkelő helyen álló vendég ifi csapat szívósan küzdött, megérdemelten nyertünk az enyhe dekoncentráltság ellenére. Külön öröm, hogy hosszú kihagyás után Demus Mónika gólokkal tért vissza."

Női kézilabda NB II, ifjúsági mérkőzés:

Kézilabda Szeged SE - Újkígyós SE 33:28 (17:15) Szeged, Etelka sor, 50 néző. KSZSE: Mészáros - Bernátsky 1, PUHALÁK 7, Sebestény 3,TÓTVÁRADI 4, HORVÁTH 5, Kis 3. Csere: HABENYÁK, (kapus), TÖRÖK 4, Csikós, DEMUS 5, Balog 2, Szabó. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "A mérkőzésen hol kiengedtük,hol behúztuk a féket, de a győzelmünket nem fenyegette veszély. A 95-96-os gyerekbajnokságban a sikerhez azonban nem engedhetjük meg, hogy biztos vezetés tudatában elkezdjünk könnyelműsköd ni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.