Közélet

A Jobbik Szegedért akar politizálni

A Jobbik Szegedért akar politizálni

2010. október 4., hétfő
A Jobbik Szegedért akar politizálni

Szegeden nem sikerült frakciót alakítania a Jobbiknak, ám a jövőben is a város fejlődéséért kíván dolgozni a párt – hangsúlyozta Keresztúri Farkas Csaba, a párt pénteken B. Nagy László javára visszalépett polgármesterjelöltje. A radikális párt kitart elvei mellett, a jövőben a település érdekében fog politizálni.

Keresztúri Farkas Csaba

megköszönte mindenkinek, aki elment szavazni október harmadikán, és gratulált Botka Lászlónak győzelméhez. „Sajnos frakciót nem sikerült alakítanunk, így nehezebb lesz a visszásságokat megakadályozni, illetve a terveinket végrehajtani. Továbbra is Szeged érdekében akarunk politizálni” – szögezte le Keresztúri. A jövőbeni önkormányzati munkával kapcsolatban portálunknak elmondta, hogy nem pártok mentén akarnak politizálni, hanem Szegedre helyezik a hangsúlyt. „Mi úgy érezzük, hogy az elmúlt nyolc év politizálása nem erről szólt. Egy ekkora városnak jobban kellett volna fejlődnie” – tette hozzá. A más pártokkal való együttműködéssel kapcsolatban kifejtette, hogy semmitől nem zárkóznak el, ami a város érdekét szolgálja. „Szegeden nem adjuk lejjebb a célt, hogy Botka Lászlót megbuktassuk. Már határozottan látszik, hogy ez fegyelmezett önkormányzati munkával tehető csak meg” – nyilatkozta portálunknak

Tóth Péter

, a Jobbik megyei és szegedi elnöke, aki szerint a város érdeke ezt kívánja meg. Tóth úgy véli, hogy jó lenne a „neoliberális útról” letéríteni Csongrád megyét. Sajnálatosnak tartja, hogy MSZP-s bástyák maradtak meg, mint például Makón vagy Szentesen, „itt alul maradt a nemzeti tábor”. Mindkét jobbikos politikus azt hangsúlyozta, hogy a települések, illetve a megyék fejlődéséért kívántak dolgozni a jövőben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.