Sport

Vízilabda: Újvidéken játszik a Szeged Beton

Vízilabda: Újvidéken játszik a Szeged Beton

2010. szeptember 27., hétfő
Vízilabda: Újvidéken játszik a Szeged Beton

A Szeged Beton a Délvidékre utazik a férfi vízilabda Euroliga selejtezőjének második fordulójában. A ZF-Eger a horvát Mladost Zagreb együttesével került össze.

Az európai szövetség (LEN) főhadiszállásán hétfőn megtartott sorsoláson kiderült, hogy

Kásás Zoltán

alakulatának Újvidéken a házigazda Vojvodina mellett az orosz Sintez Kazany és a Brescia lesz az ellenfele, velük kell majd megküzdenie a két továbbjutó hely valamelyikéért. A másik magyar csapat, a ZF Eger,

Gerendás György

együttese, a horvát sztárcsapat, a Mladost Zagreb mellett a házigazda Spandau04 Berlinnel és a francia CN Marseille-jel küzd meg a továbbjutásért.

E csoport (Barcelona):

Savona (olasz), CN Barcelona (spanyol), Budva M-Tel (montenegrói), Vuliagmeni (görög)

F csoport (Novi Sad):

Vojvodina Novi Sad (szerb), Sintez Kazany (orosz), Brescia (olasz), SZEGED BETON

G csoport (Berlin):

Mladost Zagreb (horvát), ZF-EGER, Spandau04 Berlin (német), CN Marseille (francia)

H csoport (Rijeka):

Primorac Kotor (montenegrói), Panioniosz (görög), Primorje Rijeka (horvát), CH Kosice (szlovák) A csoporttornákra október 8-10-én kerül sor, az első két-két helyezett jut a 16-os főtáblára, a harmadik és negyedik helyezettek a LEN Kupában folytathatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.