Közélet

Új köntösben a SZEGEDma.hu

Új köntösben a SZEGEDma.hu

2010. szeptember 1., szerda
Új köntösben a SZEGEDma.hu

A SZEGEDma.hu 2010 májusában ünnepelte második születésnapját. Internetes portálunk egyedisége szellemiségében és szókimondásában gyökerezik; soha nem rejtjük véka alá véleményünket, nyíltan vállaljuk identitásunkat, nevünket s az elbulvárosodott sajtótermékek közt igyekszünk értéket közvetíteni. Fejlődésünk újabb állomása portálunk teljes megújulása most, szeptember 1-jén. A fent megfogalmazott elvek mellett most még dinamikusabbá, frissebbé varázsoltuk megjelenésünket.

Olvasóink száma egyre gyarapszik, s a portálunkkal kapcsolatos észrevételek, javaslatok, kritikák száma is hatványozódik. A SZEGEDma.hu igyekszik értékrendje mentén igazodni a kor és az olvasók elvárásaihoz is. Ennek része most, hogy nyitódalunkat még dinamikusabbá, frissebbé tettük. Számos megkeresés érkezett ez ügyben, hozzászólások, elektronikus levelek és telefonhívások formájában. Igyekeztünk a kérések mentén, a szakmaiság figyelembevételével kialakítani új külsőnket. Bízunk benne, hogy elnyeri tetszésüket, maradjanak továbbra is velünk, mert „nálunk minden kiderül”!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.