Vágó: egy emberként állunk a képviselők mögé

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Az LMP országgyűlési képviselője, Vágó Gábor Szerdán a Dugonics téren állított fel standot több aktivista kíséretében, s a polgárok kérdéseit, problémáit „gyűjtötte” a nap folyamán. Pártja eddig elért eredményeiről s az önkormányzati választás esélyeiről is beszélt a sajtónak.

„Bács és Csongrád megyét is képviselem a parlamentben, ezért szeretnék rendszeresen ellátogatni a megyeszékhelyekre, hogy kapcsolatban maradjak az emberekkel, meghallgassam problémáikat, s ha azok az LMP programjába beépíthetőek, akkor továbbítsam a parlamentnek” – mondta el portálunknak a politikus, aki hozzátette, hogy az önkormányzatokban is olyan aktív szerepet szeretnének vállalni, mint a parlamentben, ahol a legtöbb egyéni indítványt az LMP nyújtotta be, s a legtöbb felszólalás is az ő nevükhöz kötődik. Az önkormányzati választásokkal kapcsolatban elmondta, hogy nem az számít hányan kerülnek be, hanem, hogy a képviselőik mögött egy csapat áll, akik egy emberként segítik majd a városházi politikusaikat.

Előző sztori

Bécsi elismerés Lednitzky Andrásnak + HANG, PANORÁMA, FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Friss Rádió88-as bulifotók a SZEGEDma.hu-n

Legutóbbi hasonló cikkek