Bulvár

Kitépte a lapot az útleveléből

Kitépte a lapot az útleveléből

2010. július 23., péntek
Kitépte a lapot az útleveléből

Ketten is hamis tartalmú okirattal kívánták átlépni az országhatárt a Röszkei Autópálya Határátkelőhelyen csütörtökön - tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleménye.

Az első esetben egy török férfi kívánt átkelni a határon Szerbia irányába nem sokkal éjfél után. Az útlevélkezelő az okmányait átnézve észrevette, hogy az útlevél egyes bélyegzőlenyomatain szereplő adatokat vélhetően meghamisították, melyet a részletesebb vizsgálat alátámasztott, a dátum egyes adatait ugyanis mechanikai úton eltávolították. Késő este pedig szerbiai állampolgár jelentkezett ugyancsak kilépésre a röszkei határátkelőhelyen. Útlevelének ellenőrzése során vette észre a határrendész, hogy az okmányból egy lapot kitéptek. Mindkét személlyel szemben büntetőeljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.