Bulvár

Rendőrkézen a top 10-es bűnöző

Rendőrkézen a top 10-es bűnöző

2010. június 4., péntek
Rendőrkézen a top 10-es bűnöző

A Csongrád megyei top 10-es listán szerepelt az a férfi, akit ma délelőtt fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság célkörözési csoportjának munkatársai Szegeden – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 37 éves bűnelkövető ellen négy elfogatóparancs volt érvényben, a Fővárosi Bíróság és a Szegedi Városi Bíróság két-két tanácsa rendelte el elfogását többek között csalás, lopás és hamis vád miatt. A célkörözési csoport munkatársai több hónapos adatgyűjtés eredményeként jutottak a férfi nyomára, akit ma délelőtt a Dobó utcában fogtak el, miközben egy garázsba akart bemenni. A 37 éves gyanúsított további sorsáról a Szegedi Városi Bíróság dönt. Korábban egy másik Csongrád megyei top 10-es listán szereplő férfit is elfogtak az egyik németországi autópályán. Ellene hat elfogatóparancs volt érvényben, többek között csalás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.