Közélet

Nem kell helyreigazítania a Magyar Jelennek

Nem kell helyreigazítania a Magyar Jelennek

2010. április 2., péntek
Nem kell helyreigazítania a Magyar Jelennek
Elvesztette azt a sajtó-helyreigazítási perét a tiszaszigeti önkormányzat, melyet a Magyar Jelen újság ellen indított egy földeladási ügyet tárgyaló cikk miatt – hangzott el azon a pénteki sajtótájékoztatón, amit a lap főszerkesztője, az írás szerzője, Toroczkai László és Zagyva György Gyula, a Jobbik képviselőjelöltje tartott.Toroczkai bejelentette, értelmezése szerint az önkormányzat által eladott földterületéről szóló cikkének tartalma tehát megfelel a valóságnak, ezért hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen az ügyészségen. Úgy tudjuk egyébként, hogy az önkormányzat a legfelsőbb bíróságon fellebbez a döntés ellen, ugyanakkor pedig az ügyészségre is beadtak egy rágalmazási keresetet a Magyar Jelennel szemben, amit a végrehajtó szerv befogadott, és elrendelte a nyomozást.

A Jobbik is elítéli Kozma József (MSZP) kampánymódszerét

A Jobbik szegedi alelnöke egy sajtóközleményben kifogásolta, hogy Kozma József MSZP-s képviselőjelölt a DARFT elnökeként közpénzből folytatott pártkampányt, amit Csongrád Megye 1 sz. Egyéni Országgyűlési Választókerületi Választási Bizottsága is kimondott határozatában. Kozma 30 PR-interjút rendelt egy rádiótól, hogy közpénzen bemutassa az utóbbi idők fejlesztéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.