Sport

Kosárlabda: a Szeviép elvesztette az elődöntő első mérkőzését

Kosárlabda: a Szeviép elvesztette az elődöntő első mérkőzését

2010. április 7., szerda
Kosárlabda: a Szeviép elvesztette az elődöntő első mérkőzését

Elvesztette az első elődöntő mérkőzést a Szeviép-Szeged NB I-es női kosárlabdacsapata Pécsen. A szegediek a harmadik játszmában mindössze hat pontot értek el, de így is csak 64-60-ra kaptak ki.

Hatalmas mérkőzést játszott Pécsen a Szeviép-Szeged NB I-es női kosárlabdacsapata. Az elődöntő első mérkőzésén, mindkét együttes nagy iramot diktált, amiből az első negyedben a hazaiak jöttek ki jobban. Az öt pontos pécsi vezetés nem rettentette el a Szeviépet és a félidőre már egy pontos előnyt szerzett a vendég gárda. A szünet rossz hatással volt a szegedi csapatra, nem ment a támadás és csak hat pontot szereztek Fürészék. A záró játékrészben ismét feltámadt a Szeged, de a Pécs is jól tartotta magát és végül négy ponttal nyerte az elődöntő első mérkőzését. A két nyert találkozóig tartó párharc második meccsét vasárnap játsszák az újszegedi sportcsarnokban.

Női kosárlabda NB I., elődöntő, 1. mérkőzés

MiZo Pécs - Szeviép-Szeged 64-60 (19-14, 13-19, 17-6, 15-21)

Pécs, 1200 néző. Vezette: Ádám, Bodnár, Farkas.

Pécs:

Iványi 4, Fegyverneky 20/6, Bujdosó 2, Vajda 21/3, Ohlde 13.

Csere:

Turóczi 2, Quigley 2, Raksányi, Sarok.

Edző:

Fűzy Ákos.

Szeviép-Szeged:

Ciglar 13, Németh 14/6, Fürész 8, Zserzserunova 13/3, Sipaviciute 10.

Csere:

Laczi 2, Kajdacsi, Horváth Zs.

Edző:

Bencze Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.