Bulvár

Fiát próbálta átcsempészni egy román nő Nagylaknál

Fiát próbálta átcsempészni egy román nő Nagylaknál

2010. április 12., hétfő
Fiát próbálta átcsempészni egy román nő Nagylaknál

Gépkocsija csomagtartójában rejtette el fiát egy román nő, aki hétfőn délután jelentkezett belépésre a nagylaki határátkelőhelyen; a nővel szemben embercsempészet gyanúja miatt indult eljárás - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Pál János tájékoztatása szerint a magyar-román közös útlevél-ellenőrzésre egy bukaresti forgalmi rendszámú személygépkocsival jelent meg a román nő, aki úti célként Olaszországot jelölte meg. Az autó átvizsgálása során az útlevélkezelők a csomagtartóban egy fiatalembert találtak. A férfiról kiderült, hogy a járművet vezető nő 22 éves fia, aki nem rendelkezett a beutazáshoz szükséges okmányokkal, ezért döntött úgy, hogy megpróbál elrejtőzni. A román nővel szemben embercsempészet megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, míg a férfival szemben tiltott határátlépés miatt szabálysértési eljárás indult - közölte az alezredes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.