Közélet

A hét kérdése: Kire szavaz Ön április 11-én?

A hét kérdése: Kire szavaz Ön április 11-én?

2010. április 6., kedd
A hét kérdése: Kire szavaz Ön április 11-én?

A hét kérdése rovatban ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, melyik párt vagy szervezet listájára szavaznak majd a 2010. évi országgyűlési választások első fordulójában, április 11-én.

A múlt héten arról kérdeztük olvasóinkat, kedvelik-e a húsvéti locsolkodást. Nos, azt tapasztaltuk, olvasóink abszolút megosztottak ebben a témában. A legtöbben (37%) ugyan úgy nyilatkoztak, hogy az idén is elmennek locsolkodni, 27% azonban azt felelte, elavult dolognak tartja ezt, 24% pedig azt mondta: ilyenkor be is zárja az ajtót, hogy ne zavarják. Mindösszesen 12 % volt azok aránya, akik örömmel és ajándékokkal várták a férfiakat. Összességében tehát 51-49 arányban a negatív oldalra billent a mérleg. Ezen a héten arról érdeklődünk, melyik párt vagy szervezet listáját ikszelik majd be az országgyűlési választások első fordulójában, április 11-én. Szavazni a jobb oldali menüsorban található A hét kérdése rovatban lehet, s ugyanitt tekintheti meg azt is, hogyan, milyen százalékban oszlanak meg a vélemények az adott témában. Előre is köszönjük véleménynyilvánítását, s hogy ilyen módon is velünk szerkeszti a SZEGEDma.hu-t!

Az elmúlt heti eredmény:

Kedveli-e Ön a húsvéti locsolkodást?

Igen, idén is elmegyek locsolkodni. (37%) Elavult szokásnak tartom, nem szoktam locsolkodni. (27%) Igen, örömmel és ajándékokkal várom a locsolókat. (12%) Nem, be is zárom ilyenkor az ajtót, ne zavarjanak a férfiak. (24%)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.