Bulvár

Gázolajat csapoltak le munkagépekből

Gázolajat csapoltak le munkagépekből

2010. március 19., péntek
Gázolajat csapoltak le munkagépekből

Gázolaj tolvajokat vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság, akik még március 14-én éjszaka csapolták le több munkagép tartályát Algyőn - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi sajtószóvivőtől.

A 20 és 33 éves többszörösen büntetett előéletű férfiak arra a telephelyre mentek be, ahol az M43-as építéséhez használt munkagépeket tárolják, majd 150 liter gázolajat csapoltak le különféle munkagépekből, míg egy kamrából egy félmillió forint értékű fúró-véső gépet is meglovasítottak. A Szegedi Rendőrkapitányság az adatgyűjtés eredményeként jutott el a két feltételezett elkövetőhöz, akiknél tegnap házkutatást is tartottak. Gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően a nyomozók mindkét férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat - tájékoztatott a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.