Sport

Kosárlabda: a harmadik helyért játszhat a Szeviép-Szeged

Kosárlabda: a harmadik helyért játszhat a Szeviép-Szeged

2010. március 27., szombat
Kosárlabda: a harmadik helyért játszhat a Szeviép-Szeged

Nem jutott a magyar kupa döntőjébe a Szeviép-Szeged, miután nyolc ponttal, 79-71-re kikapott a Soprontól. A szegedi együttes az első félidőbeli játéka miatt bukta el az elődöntőt. A másik ágon a Pécs hazai pályán, magabiztosan győzte le a ZTE-Zala Volán együttesét 90-67-re.

A női kosárlabda magyar kupa elődöntőjében a Szeviép-Szeged együttese a jelenleg a legjobb formában lévő magyar csapattal, a Sopronnal találkozott. A szegedi együttes, ugyanúgy, mint egy héttel ezelőtt a soproni bajnoki találkozón, most is az első félidőbeli játéka miatt veszített. A vezetőedző,

Bencze Tamás

nem győzte hangsúlyozni a találkozó előtt, hogy a hosszú hullámvölgyek végzetesek lehetnek. Nos, az első játékrészben most is sokat hibázott a Szeged, amit a soproniak kihasználtak és elhúztak 13 ponttal. Ezután hiába küzdött a Szeviép, a Sopron őrizte vezetését. Az utolsó negyedben némileg izgalmassá tette a mérkőzést a Szeged, de fordítani nem tudott. Ez azt jelenti, hogy a Sopron jutott a vasárnapi fináléba, míg a Szeviép-Szeged a harmadik helyért játszhat a pécsi négyes döntőben.

Női kosárlabda magyar kupa, elődöntő

Szeviép-Szeged - Sopron 71-79 (13-21, 15-20, 12-13, 31-25)

Pécs. Vezette: Földházi, Király, Szilas.

Szeviép-Szeged:

Sipaviciute 18, Németh 18/9, Ciglar 10/3, Fürész 4, Zserzserunova 15/6.

Csere:

Kajdacsi 6, Laczi, Horváth Zs.

Edző:

Bencze Tamás.

Sopron:

Toliver 20/6, Krivacsevics16/3, Honti 7, Holt 9/3, Horti 7/3.

Csere:

Milovanovics 7/3, Eördögh 7/3, Semsei 4, Varga, Hadarics 2.

Edző:

Székely Norbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.